Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.03.2008 18:33 - Отворени семинари на LR Health & Beauty Systems в България
Автор: positron Категория: Бизнес   
Прочетен: 33208 Коментари: 48 Гласове:
0



Пролетта идва. А с нея и LR и новото, което тази фирма носи за живота на все повече хора в България. Искате ли да бъдете пионери с всички предимства, но и трудности? Знаете ли, че първият и най-важен  закон в маркетинка е да си пръв. Първите имат най-големия пазарен дял. Това важи за всеки бизнес. А за мултилевъл маркетинга важи с огромна сила.  
Както се казва сама лястовица пролет не прави. Затова присъединете се към нас и нашия динамичен екип. Предстоят най-големите и добре организирани /надявам се това да се докаже/ семинари на фирмата. Семинарите ще се проведат в периода 20-23.03.2008 в градовете София, Пловдив, Варна и Бургас.
На разположение съм за повече инфо на тел.: 02/ 872 1607, 0887/ 872 462, 0877 801 485, skype: silvinakar


Тагове:   българия,   beauty,   отворени,   Health,


Гласувай:
0



1. анонимен - Veliko Tyrnovo
02.04.2008 14:31
Az sym ot Veliko Tyrnovo i sym sytrudnik na firmata, ta me interesuva shte ima li skoro seminar i v nashiq grad?
цитирай
2. positron - seminari na LR vuv Veliko Turnovo
02.04.2008 17:06
Bih mogla da vi otgovoria na vuprosa. No e dobre da mi kajete kak se kazva vashia team leader - chovekut ot Greece ili Kipur, koito e nachelo na mrejata. Ako sme ot edna i sushta struktura na LR bihme mogli da govorim. Az sum ot purvite hora v mrejata - oshte ot noemvri. Imam priak kontact s horata ot Greece. Govoria grutski. Koeto e dosta vajno. Mojete da mi pishete i na e-mail: lr.bulgaria@gmail.com za poveche info. No seminarite sa naistina mn. vajni za rabotata. Bez tova ne moje.
цитирай
3. анонимен - Безопасни?
05.04.2008 00:58
Бизнес - да, но тотално натурални и безопасни... едва ли...
Вижте какво откривам например в детския Baby face cream with aloe vera:
... етилпарабен, метилпарабен, пропилпарабен и бутилпарабен - всички парабени, които се използват срещу размножаване на микроорганизми и увеличават трайността на продукта. Те СА ТОКСИЧНИ! Използването им предизвиква дразнене на кожата, очите, дихателните пътища...
Коментар?
цитирай
4. positron - безопасни
07.04.2008 15:49
Ако трябва да бъда искрена, ще кажа че когато си поръчах за първи път продукти на LR, го направих, защото търсех наистина натурални и качествени продукти. И аз като вас констатирах наличието на стабилизатори, каквито има във всички продукти. На първия семинар на LR в България, който се проведе в София, в х-л Шератон, миналия декември, зададохме точно същия въпрос на генералная мениджър на LR г-н Белитсиос - и отговорът беше - ние бихме били първите, които биха спряли влагането на стабилизатори в продуктител Но това е изискване на Европейския съюз, и ако искаш да продаваш на европейския пазар, няма как да не се съобразяваш с него. Като казвам натурални, имам предвид наистина натуралните съставки вложени в продуктите. И това се вижда по ефекта. Това е наистина висша козметика... И досега не сме имали недоволен клиент. С оплаквания.. А другото явно е неизбежнол И се прави в полза на потребителителя. И това решение се взима на най-високо ниво.
цитирай
5. анонимен - безопасна козметика
11.04.2008 13:20
Благодаря за мнението.
Наистина няма безопасна козметика, но като едно необходимо нещо в нашия живот ние гледаме вредите върху нашия организъм да са минимални. Всички тези химии, преработени нефтени продукти, стабилизатори и т.н. се слагат за да гарантират трайността и неизменяемостта на продукта, неговата способност за проникване в кожата и ускорено действие. Няма как...
Истинската безопасна козметика стои в хладилника и е с много малка трайност...
Козметиката на ЛР наистина е много добра, някои продукти са просто чудесни, тези в концентрацията на алое вера, парфюмите се доближават до най-високите класове такива на базата на масла, бизнеса предлага много добри условия и свобода.
Желая Ви успех :)
цитирай
6. анонимен - Продажба на козметика
14.04.2008 10:32
Структурата се развива, но в един момент се опира и до покупка на козметика за ползване за да бъде захранена тази структура. А това е един малък проблем за условията на България. Скъпички излизат за крайния потребител. Стандарта е нисък. Хората продължават да поръчват от ейвън и орифлейм като само разглеждат каталога на ЛР и се усмихват.
Какво се прави в този случай?
цитирай
7. positron - Цени, качество и продажби
14.04.2008 11:24
Да права сте. Структурата се развева наистина много добре. Същевременно не са малко сътрудниците, които реализират добри продажби. Предимно в столицата. Но и в други градове с малко по-висок жизнен стандарт, като Варна, Пловдив и т.н. Нека незабравяме, че в концепцията на LR освен чудесните възможности за бизнес, са здравето и красотата. Превантивната грижа за здравето. Вече се създава такава култура у българина. Все повече хора търсят начини да излязят от този омагьосан кръг и да вземат собствената си съдба в ръцете си. Все повече хора си казват нищо или нещо наистина добро. Аз лично си поръчах продукти и станах сътрудник, не защото видях от самото начало потенциала на този бизнас, а за да пробвам продуктите. Искаше ми се да вярвам, че това е нещо истинско и наистина добро. Беше ми омръзнало да купувам козметика и да я изхвърлям в последствие. Както казват евтиното излиза скъпо. Освен това това е нова марка на пазара и хората нямат доверие. Това и нормално. Но колкото се увеличава процентът на тези, които са ползвали от превъзходните продукти на LR, толкова по-лесно ще бъде и нови хора да повярват. Желая ви успех!
цитирай
8. анонимен - ще има ли скоро семинар в Пловдив. ...
25.04.2008 17:14
ще има ли скоро семинар в Пловдив.
Продуктите са страхотни имного качествени.
цитирай
9. positron - Симинари на LR в Пловдив
25.04.2008 22:46
Следващият семинар в Пловдив ще бъде обучение само за сътрудници в средата на май. Вие сътрудник ли сте?
цитирай
10. анонимен - Ще има ли скоро семинар в Пловдив
28.05.2008 11:59
Да сътрудник съм и очаквам семинар в Пловдив
цитирай
11. анонимен - нов сътрудник
12.07.2008 18:44
Здравейте! Станах сътрудник миналата седмица. Бях много обнадеждена и с много желание възприех идеята да стана част от LR, но "много хубаво, не е на добро". Интересува ме какво ще правите с настоящата куриерска фирма? Имам огромно желание да включа и мои познати, но част от тях са хора, които изискват на време да се изпълняват поръчките, да няма усложнения... Аз имах проблем още с първата доставка! Куриерът дори не ми се обади, за да провери къде съм и да ми се доставят продуктите. Благодаря.

цитирай
12. анонимен - Цени и качество
10.03.2009 14:40
Според мен цените са на средно ниво при положение, че това е висш клас козметика. В магазините високият клас козметика е над 100 лв.
Който цени здравето и кожата си дава за качествена козметика повече от 20 лв.
За всеки влак си има пътници.....
цитирай
13. positron - проблеми с куриерите
10.03.2009 18:36
Да за всеки влак си има пътници. Във всеки един бизнес, не само в LR най-успешните хора са тези, които продължават въпреки проблемите. Защото в началото тях няма как да ги няма. Нормално е. Но гогато минат година-две всичко се нормализира, но мрежата е вече изградена от най-упоритите. Желая ви воля и постоянство
цитирай
14. анонимен - lr
04.04.2009 13:00
mnogo iaka kompania az sam satrydnik i moga da kaja 4e kozmetikata e neveroiatna. a aloeto za piene mnogo dobro.
цитирай
15. анонимен - lr-seminar
26.04.2009 18:57
seminar na 10.05.1009 gr.Ruse,hotel COSMOPOLITEN ot 13h.-17h.
цитирай
16. анонимен - LR prezentacia v Tarnovo?
08.05.2009 10:48
koga i kade shte ima prezentacia vav Veliko Tarnovo?
цитирай
17. анонимен - Бъдеще в LR
07.06.2009 23:36
Aз съм търговски представител на захарни изделия.от доста години се занимавам с деректна търговия.Разработвал съм вече 4-5 нови пазара и мисля че съм добър в това ,което правя.Предложиха ми да стана сътрудник на LR ,a аз все още се отнасям с недоверие.Можете ли да ми помогнете да взема решение и ако трябва да е положително защо.......
цитирай
18. positron - Защо с LR?
09.06.2009 21:55
Ако сте осъзнали вече, че мрежовият бизнес е бизнес за милионери - ако не -вижте сайта ми www.mlm-bg.com, остава да си изберете и правилната компания, с която да сбъднете мечтите си. Ето някои критерии - качествени, оборотни продукти - консумативи, уникални, иновативни, разнообразни, многобройни продукти от актуална индустрия, поне 10 год. опит на компанията, което гарантира стабилност и разтеж, стимулиращ маркетингов план, възможност да се включим първите 3 год. от влизането на компанията на пазара. Всичко това и още много го има в LR. Затова това е моята компания.
цитирай
19. анонимен - lr satrudnik
24.06.2009 16:44
zdraveite az sam satrudnik ot 19 mai.tragnah mn dobre,no pove4eto hora ne mi vqrvat poneje ne sam na 30god,a sam 18 godi6na i pove4eto si kazvat...a tq e malka o6te i se vrazva na vsi4ko.molq vi kajete mi kak da se spravq,naistina iskam da uspeq,no sam v malak grad i horata sa mn ograni4eni
цитирай
20. positron - работа със спонсора
25.06.2009 08:29
Съветът ми е презентациите си да правите със вашия спонсор - човекът, който ви е запознал с този бизнес. Ако той също е малък, потърсете лидера си или човекът, който е успял вече в ЛР и работете заедно. Кой е спонсорът ни в този бизнес е може би едно от най-ключовите неща - силен, вдъхновяващ, успял човек. Съветвам всеки който тръгва да се занимава с мрежов бизнес да помисли дали неговият познат който му е разказал тази идея е човекът с който иска да работи. Ако не може да потърси и да намери истинския лидер.
цитирай
21. анонимен - LR Сътрудник
01.07.2009 13:00
Здравейте! Аз съм Иван от София,кв.Люлин, на 21 години съм.С голяма група приятели на мойта възраст решихме да работим заедно като сътрудници на LR.Пробвахме продуктите им,много ни харесаха и видяхме възможност да искарваме допълнителни доходи чрез изгражданетона потребителски мрежи.Ако някои иска да се присъедини към нас да ми се обади на тел.0884014114,0897014114 или да ми пише на Е-мейл:gubici@abv.bg
цитирай
22. анонимен - Да започнем!
07.07.2009 10:55
Аз също смятам да се занимавам с тази козметика! От Варна съм, ако някой иска да се присъедини да ми пише rossi_varna@abv.bg
цитирай
23. анонимен - ЛР-продукти
17.07.2009 15:47
високо качество на съответна цена.И най важното ти трупаш точки,които в бъдеще са за тебе свежи пари.Това е инвестиция за напред
цитирай
24. анонимен - Нещо което променя съдби
12.08.2009 23:51
Аз съм сътрудник, ползвам продуктите и съм много доволен чуствам се страхотно мирогледът ми се промени, ако някой иска да се присъедени за съм готов да му момогна. Аз промених живота си чрез LR и чрез него ще постигна и най-големите си мечти. Ако искаш и ти да направиш същото – ела с мен и ще го постигнем заедно! Ако не – няма проблем. Всеки сам решава какво да прави със собственият си живот!!!”
petkov_gk@abv.bg
цитирай
25. анонимен - laja li e mrejoviqt biznes
16.09.2009 12:05
mnogo e stranno,4e se vadqt xybavi pari za kratko vreme tyc ima ylovka,ili...
цитирай
26. анонимен - Mnogo hora prosto nerazbirat - ne im se surdete, to si e za tiah
30.09.2009 01:11
Имайте в предвид, че ви отговаря на въпросите независим сътрудник на LR, а не лице с правомощия за отговаряне на организационни въпроси от сорта на "какво ще правите с еди кво си". ако имате въпроси към LR най-добре се обадете в офиса в България на 070015121.
А семинарите срещите и т.н. се организират не от LR, а от Българските Независими Сътрудници на компанията / потребители като всеки един. И за да присъствате на такива срещи трябва да се свържете със вашия спонсор или лидер на група и той да ви каже къди и кога ще са срещите на вашата мрежа....
Абе хора тея неща не ви ли ги обесняват спосорите. Явно имате много слаби спонсори дето нищо не правят. Късмет, на такива сте попаднали.
LR само произвежда продуктите и ни дава базата. Лоялните клиенти/Сътрудници организират срещите и правят пазара.

И хубави пари не се вадят в кратко време, а във времето в което ти успееш да извадиш. Никва уловка няма, па-голям оборот за завода = повече бонуси за теб... нормално - това е бизнес!
И може ли да питам ако имаш 2000 клиента от цял свят - няма ли да вадиш големи пари в който и да е бизнес. А ако имаш 2-ма човека на кръст - ще вадиш нищо...нормално - Всичко зависи от теб!

Ето един пример, искате да правите бизнес но нямате пари, ако ви купя един офис и ви кажа вие сте управителя и сте на процент от печалбата няма ли да е същото.... можеш и много да извадиш може и нищо да не извадиш..
Предимствата на бизнес системата на LR са милярди пъти повече от примера отгоре...

Но всеки сам си решава .. в днешно време пари се вадят с ум, а не с работа.. именно затова повечето хора са бедни

Успех на всички постоянни сътрудници, някой ден ще се запознаем на някое пътуване в чужбина, а всички за които това не е сериозно и т.н. ще си стоят пак тук и ще продължават да стават в 7 и да ходят на работа като пчелички в цикъл продължаващ цял живот.....
Всеки сам си избира !
Е нали пък трябва да има и кой да ни достави пицата до вратата, да ни сервира в ресторанта и да ни раздава брошури в метрото.... то пък неможе всички да са богати... ама това е да мисъл и визия, като я нямаш то неможе да ти се налее..

Успех!

цитирай
27. анонимен - питанка към сътрудниците на LR
26.10.2009 13:42
Мили хора!Колко реално струва стартовия пакет на LR?Колко струва да посетиш един семинар на LR?И защо нито един от Вас не е публикувал,колко парички е изкарал от LR?Благодаря предварително за отговорите!
цитирай
28. positron - kolko struva
26.10.2009 20:20
seminarite na LR sa bezplatni. Ot LR imam mesechen bonus ot 1500-2000 lv na mesets. I taka edna godina. ima i otlichnitsi s mnogo po-vpechatliavashti rezultati, no az sum blagodarna za tova goeto imam. Startoviat paket e 200 lv. min, pri koeto si kupuvash producti, koito se plashtat na kuriera pri dostavka. Tia pari taka ili inache gi davame niakude, no tuk stavat investitsia za suzdavane na goliam business. Ako vi interesuva poveche - az sum v Sofia - tel. 0887/ 872462
цитирай
29. анонимен - Мила моя, продължавам да мисля че ...
12.11.2009 02:45
Мила моя ,
продължавам да мисля че интернет не е място за набиране на сътрудници , не за друго а защото презентация от час минимум не можеш да я вместиш в 2 изречения отговор . Колко струва не е въпрос на който трябва да отговаряш тук (поне според мен ) защото хората не са наясно какво точно като възможност им дават тези 200лв. също така и маркетинга на компанията остава неясен. Чудесно е че правиш контакти тук , но не ги финиширай в сайта без цялата информация . Днес за първи път откакто съм сътрудник се разходих из нета и се изумих , вярвам че това вреди на всички ни първо , второ бизнеса не е за всеки и идеята на нашата компания е друга - нова марка-проба-решение за потребление (когато сме доволни а това го решаваме само като опитаме) , така че в този аспект не всеки ще работи ЛР а пък и не трябва . По повод на отличниците в компанията за България - за момента най-висок чек- 20 000 лв. и да знам че много от вас ще махнат с ръка и ще кажат ето я поредната измама , но в този аспект готови ли сте въобще за МЛМ или просто си сверявате часовника и очаквате някой да ви каже че може да печелите и без да работите за да кажете ЕТО Я УЛОВКАТА ? Общо взето този филм не е възможен , ако искате пари от това ще работите , ако ли не парите ще отидат при този който го прави . Поздрави и успех на всички !
цитирай
30. анонимен - LR - ИНВЕСТИЦИЯ ЗА БЪДЕЩЕТО НИ
20.11.2009 01:05
ПЕВЕЦ СЪМ И СЕ РАДВАМ, ЧЕ СЕ ЗАПОЗНАХ С LR. СЪС СЪПРУГАТА МИ СМЕ МНОГО ДОВОЛНИ ОТ КАЧЕСТВАТА НА ПРОДУКТИТЕ. ВЯРВАМЕ В ИДЕЯТА И ЩЕ РАБОТИМ. НАПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ. ЗАСЛУЖАВА СИ ДА СЕ НАПЪНЕМ 2-3 ГОДИНИ. УСПЕХ!
цитирай
31. анонимен - lr-reklama
17.12.2009 09:26
ot edin mesec sam satrudnik.dobre vaviat prodajbite v tazi kriza.no tova koeto misli az e che reklamata e slaboto miasto na neveroiatnite produkti.vijte kakvo praviat avon i orifleim. vav vsiakakvi spisania mojesh da vidish reklama na top produkti.v lr vsichko e top produkt no horata ne sa chuvali za lr.reklamata e 99% ot uspeha.drugoto go ostavete na nas satrudnicite.uspeh vsichki i veseli praznici.uspeshna nova godina...ibojikova@abv.bg
цитирай
32. vendynov - Re: На ЛР-реклама !
17.12.2009 12:36
Нищо подобно ! Рекламата в корпоративния бизнес е едно от нещата, които ценообразуват и увеличават цената на иначе нескъпи продукти, а и на редица услуги също . Качествените продукти са налице. А силата на сътрудника е да споделя за това с приятели, с близки, с познати. И то - неагресивно. Който иска и който се заинтересува от идеята на мрежовия маркетинг, се "качва на бързия влак". Който се съмнява и търси уловките, без да положи усилието да промени първо себе си, остава на перона и пропуска възможности. Идеята на мрежовия маркетинг е и също да ти покаже СИСТЕМА за успяване, а не само сътрудникът да преследва бройки хора за вербуване, които обаче остават само с очакването за бърз успех без да видят и без да им бъде показан начинът за успех:стъпка по стъпка. Аз именно за това си позволих да пропусна няколко месеца от "бързия старт" като предпочетох да се запозная със същността на МЛМ и сега след като проучих доста неща, съм готов да стартирам по успешния начин, за изучаването на който положих сам усилие. Така, че приятелю/ко/, остави традиционната реклама настрана и вникни в същината на нещата. Чети, чети, образовай се, и действай!
цитирай
33. анонимен - MLM
17.12.2009 23:00
Kogato zapochnah dase zanimavam s AMWEI se podlagah da pravia mreja a horata okolo men prodavaha,razbrah che v tazi darjava vsichko se pravi za momenta ne za v badeshte.Sled 2 godini uporit trud imah mreja no postepenno horata obedniavaha vse poveshe i sega veshe nikoi ne se interesuva kolko sa kashestveni i ikonomishni produktite na AMWEI.Zatova prodavaite dokato ima koi da kupuva.Neshte chetene a rabota.Tuk vsishko e prehodno utre shte izleze neshto drugo i ....kato mnogo drugi ambiciozni grandove
цитирай
34. vendynov - Re: na анонимен-МЛМ(т.33)
18.12.2009 14:35
Еее, заплесвате ме да губя време да обяснявам колко не сте прави. След съжденията на коментиралия за рекламата, сега очевидно и тук е нужно да си изясним нещо ключово."...Докато другите продаваха, аз се подлъгах да правя мрежи..."Ами ти без да искаш си правил най-правилното"анонимен" ? МЛМ бизнеса не е бизнес на продажби!!!Той е бизнес на взаимоотношения, и на изграждане на мрежи. Почти всички успели хора са имали умението да градят мрежи, даже ако щеш и веригите в корпоративния бизнес - и те са мрежи, макар и не - мултилевъл. Винаги ще има кой да потребява - и преди и по време , и след време на криза. Този който е продавал докато ти си градил мрежи, като спре да продава - спират и приходите му. Има продажба - има приход. Няма продажба - няма приход. А ПРАВИЛНО ИЗГРАДЕНАТА МРЕЖА щЕ ТИ ДОНЕСЕ ПАСИВЕН ДОХОД, даже и когато си почиваш след време. Точно от четене има смисъл. Максимата ти - "не ще четене а работа" показва, че не си наистина прочел ни ред от Роберт Кийосаки, приятелю, затова и мисленето ти се простира до съвсем близки и обозрими хоризонти.Надявам се последните ми думи да не звучат обидно.
цитирай
35. анонимен - reklama LR
28.12.2009 19:26
izkam da kaja ,4e produktite na LR sa strahotni.Moi poznati gi polzvat i az ot edna godina si kupuvah ,nqkoi nehta-protivobra4kovi kremove{varhovni sa},pastatite za zabi...i t.n.Ot skoro sam satrudnik naLR.Ot petri4 sam.Ako nqkoi se inteesuva ot LR,moje da se prisaedini kam moqta grupi4ka.Sigurna sam ,4e ako vi se raboti,moje da spe4elite mnogo...zavisi samo ot vas...Pone moje da 4uete sa kakvo stava duma. mi:serafimova1960@abv.bg.Pihete mi .
цитирай
36. анонимен - g m s i
10.01.2010 01:42
mnogo nevqrvam no misla da riskyvam da vida za kakvo stava na vapros vapreki 4e nie sme malko s pari da si go pozvolime polzvax parafioma no nemoga da kaja 4e ne sa xybavi prodyktite na LR
цитирай
37. анонимен - LR
24.01.2010 16:31
Здравейте, съттрудник съм на ЛР от 3 месеца но сега разбирам, че има много допълнителни условия и подробности в маркетинг плана които не се казват нито ги пише в "Пътя към успеха". Неща които пречат на това дохода да бъде пасивен, задължения за набиране на нови хора постоянно... Бихте ли ми дали по-подробна информация ако разполагате с такава или от къде мога да си я набавя, благодаря!
ПП:Продуктите наистина са страхотни, но все пак трябва да сме напълно наясно с маркетинг плана...
цитирай
38. анонимен - Здравейте! LR е нещо любопитно, ...
16.02.2010 19:53
Здравейте! LR е нещо любопитно, което навлиза с пълна сила и в БГ. Нарича се мултилевъл маркетинг и е измислено така, че всеки може да спечели от него. Стига да има нужда от добри доходи За да добавиш 2-3000лв. към месечните джобни, наистина е нужна просто увереност в себе си (както пише по-горе едно от момичетата).Много е просто. Почти колкото намирането на приятели във фейсбук.. Само дето за това никой не ти плаща;D Виж как се случи при мен и ако искаш, опитай и ти. Ето стъпките към първите неусетно изкарани пари в живота ми: 1.Излязох на кафе с моя приятелка. 2.Тя ми показа каталога на немската козметика LR. 3.С няколко цифри и пресмятания върху една салфетка ми обясни как можем да спечелим допълнителен доход. 4.Разказахме това на още няколко приятелки, които направиха същото с още и т.н. С две думи – създадохме мрежа. За 4-5 месеца машината се задвижва и мрежата, започва да ти носи пари. Как? Приятелите, с които споделяш за нея започват да я ползват или пък техните приятели – няма значение – ти получаваш % от покупките или продажбите на всеки един човек по веригата. Забавно е! Следиш си онлайн статуса и гледаш как цифрата расте в твоя полза. Просто веригата от приятели и приятели на приятели става все по-голяма. Да си представител на LR отнема по 5-10 часа на седмица – основно в пиене на кафе с познати …Все пак трябва да им обясниш как да спечелят заедно с теб Ако ти звучи интересно, значи LR е тъкмо за теб! …не е нужно специално образование. За да се регистрираш в мрежата на LR е нужна само покана от представител и неговия представителски номер. За поръчка на продукт или регистрация – пиши ми на dar_lr@abv.bg
цитирай
39. анонимен - Не си губете времето и усилията
08.03.2010 16:25
МЛМ не е нищо ново нито за света, нито за България. Не си губете времето - в този т.нар. "бизнес", реално печелят единствено собствениците и по-малко от 1% от хората на върха на пирамидата. Всички останали получават възможността да си дадат паричките в преследване на една недостижима мечта. Не се оставяйте да ви промиват мозъците и да ви баламосват с красиви картинки на богати хора с мерцедеси. Забогатяват само шепа хора, останалите ще хвърлите страшно много усилия в търсене и опити за вербуване на хора (защото това е дооста трудно), ще похарчите много пари и "големия бонус" все ще ви се изплъзва.
Направете една проста сметка - оборотът на LR за 2008 год. е 335 млн. евро за 31 пазара. Регистрираните потребители са повече от 300.000. Това прави по 1117 евро оборот на човек на година. Това е ОБОРОТ, не печалба! Това са 93 евро на месец ОБОРОТ!!! От ЛР твърдят, че разпределят над 40% от приходите като бонуси - падат се 37 евро на месец на човек. И тези пари не отиват при един човек, а се разпределят по нивата в пирамидата... По-добре да работиш в чистотата - там поне е сигурно, че ще получаваш, а няма да даваш пари.
Да не говорим, че е неетично и неморално да печелиш, набутвайки приятели и роднини.
Колкото до продуктите - може и да стават за нещо, но са силно надценени, приписват им се недоказани и недоказуеми качества. По-добре си купете нещо, което се продава нормално по магазините - пазарът лесно отсява добрите от лошите продукти. А на ЛР продуктите едва ли биха издържали в пряка пазарна конкуренция.
Не си губете времето, не бъдете балъци.
цитирай
40. анонимен - :)
23.03.2010 14:23
Всеки иска да каже да се изтъкне и какво ли още не :)
Мили пчелички на LR стига баламосвахте хората колко богати ще станат, как печелите мерцедеси и джобни по 3-400 лева, а им обяснете как трябва да харчат по 200-300лв. всеки месец за да могат да постигнат ниво на което ще печелят по 1000 лв ГОДИШНО и ще получат безплатен WV polo на когото трябва да му платят първоначална вноска и т.н. и продуктите не са кой знае какво, да като си ползвал паста за зъби от 2 лв. и ти пробутат паста за 14-15 лева естествено че ще усетиш разлика купете си от аптеката паста за 20 лв. ще усетите още по голяма разлика :) . А за досадния подход на сътрудниците няма да коментирам 100 пъти те оговарят докато не посетиш някоя срещичка и там някой изтъкнат презентатор да ти обяснява как си като мишка в колело и въртиш по цял ден, пък той видиш ли си клати краката по цял ден и ей та от небето валят пари:)
Наистина не си губете времето и парите за тази "уникална " възможност за Вас и Вашите семейства
цитирай
41. анонимен - cql jivot sme p4eli4ki
05.05.2010 15:38
Gospodine...emi rabotete i vie,za da moje da si klatite krakata po cql den...6tom ne razbirate ideqta,za6to se panete na razo4arovan..Aide polzvaite si pastata za zabi ot 2lv i jivi i zdravi.
цитирай
42. анонимен - Gospodine. . . emi rabotete i vie, za ...
10.05.2010 00:15
анонимен написа:
Gospodine...emi rabotete i vie,za da moje da si klatite krakata po cql den...6tom ne razbirate ideqta,za6to se panete na razo4arovan..Aide polzvaite si pastata za zabi ot 2lv i jivi i zdravi.

тези от 0.90 стотинки са мн яки! само 'дето нищо яко няма в тях :D
цитирай
43. анонимен - Факти
19.05.2010 13:50
Излезе официалният отчет на ЛР за 2008г. - приходи около 188 млн. евро (сътрудниците им разправят 335 млн евро!!), от тях раздадени бонуси около 61 млн евро на около 340 000 сътрудници. Една проста сметка показва, че средно на сътрудник се падат бонуси по около 180 евро на година!. Извинявайте, че не виждам колко е печеливш бизнеса ви :)
Източник: https://www.ebundesanzeiger.de/
напишете LR в полето за търсене.
http://mlmzabludi.google.com
цитирай
44. анонимен - "Не си губете времето" ли!?
17.08.2010 12:52
Много ми е интересно тези, които твърдят, че заборатяването в ЛР е лъжа, от къде черпят такава информация? Те самите ли са били сътрудници, че да знаят от първа ръка? Имали ли са приятели, които наистина са се опитвали, но не са успяли да се реализират там? Ако не - как очаквате да ви повярва някой? Защото 300 000 регистрирани потребители наистина са много (ако цифрата ви е вярна), но аз съм убедена, че определен процент от тези хора не са осъзнали как да изполват максимално добре маргетинг плана и които наистина си въобразяват, че не трябва да правят абсолютно НИЩО, за да получават пари. Е, как очаквате те да взимат големи суми тогава! Очевидно те ще бъдат разпределени при хората, които следват маргетинг плана и работят правилно по него. =]
цитирай
45. vanja - Бизнес - да, но тотално натурални и ...
17.08.2010 20:49
анонимен написа:
Бизнес - да, но тотално натурални и безопасни... едва ли...
Вижте какво откривам например в детския Baby face cream with aloe vera:
... етилпарабен, метилпарабен, пропилпарабен и бутилпарабен - всички парабени, които се използват срещу размножаване на микроорганизми и увеличават трайността на продукта. Те СА ТОКСИЧНИ! Използването им предизвиква дразнене на кожата, очите, дихателните пътища...
Коментар?


АБСОЛЮТНО СЪГЛАСНА СЪМ С ТЕБ. Това е бизнес за сметка на здравето на хората. Това е нечовешко - да блъскат с отрови продуктите за деца. Ще лансирам идеята в Народното събрание - за да им се попречи да развиват мръсен бизнес в България. А не съм сигурна и дали имат официална регистрация в България... дали са регистрирали emergency спрея с един парабен като лекарство - защото го изкарват като пенкилер.

В крема Алое с прополис също има 5 от общо 6 парабена. Същата мръсна работа като търговията с дрога.
цитирай
46. vanja - ...
17.08.2010 20:56
вероятно няма да покажете лошата страна на неща в блога си и не сте длъжни. Спокойно. Аз и без това давам достатъчно гласност за качествените продукти на LR с отрова вътре.
цитирай
47. анонимен - ...
02.03.2011 17:50
Това е подигравка със здравето-Ок....а в продукта от 2лв,какво мислите че се съдържа?Кое му плащате опаковката или качествения крем/паста-а?
Прави ми впечатление,че основно негативните коментари са от определени хора и са по няколко в различните форуми...ами мен ме навежда на мисълта,че са конкурентни на ЛР фирми,които се опитват да печелят дивиденти чрез антиреклама?!
Никой ,никого не кара на сила,да ползва от продуктите на Лр или да става сътрудник...!
Всеки има свободна воля и може да попрочете малко инаформация преди да реши от какъв клас,да ползва продукти и козметика!
Защо винаги отхвърляме нещо ново на нашия пазар а с времето и с доказване на качествата на продуктите,ставаме най -върлите му привърженици?!
цитирай
48. анонимен - съгласен съм с всички
29.05.2011 20:02
Нормално според мен е да има различни мнения когато има тема, особено била тя за пари. Мога да ви кажа уважаеми че аз с млм се занимавам от много време но предимно с продажба на дигитални продукти в интернет. ПОлучих наскоро първият си чек и много се кефя. Изводът е че който работи получава. Попаднах на този пост защото от скоро съм сътудник в LR и искам да споделя моята история. Тя започна преди месец когато мой братовчед ми дойде на гости (аз живея в Сливен) и ми подаде каталогът. Разказа ми цялата идея, аз разбрах за какво става въпрос и реших да опитам. Разбирасе веднага имах план кой да запозная с това (нестава от всяко дърво свирка) и започнах активно. Срещите с моите познати минаваха ей така просто за едното кафе. Сега вече имам четири човека които са сътрудници и правят продажби. Аз също продавам от време на време. Колко изкарвам на месец ли? Не е сериозно да споделям цифри само ще Ви кажа че парите за първоначалният пакет съм си ги избил вече и занапред само мога да печеля алтернативен доход. Аз разбирам повечето хора които коментират тук, тях ги е страх и това е нормално но, ако човек несе пробва и неработи няма как да получи. В никакъв случай това не е измама. Още повече сега в интернет човек може да провери от много независими източници как стоят нещата, кое е легално и кое не. Проблемите при LR в нашата страна са че просто продуктът не е познат и продажбите неса огромни. Може разбирасе да се печели но хората с хилядите са малко. Просто трябва упорство и да повярваш в идеята. Това е според мен. Успех на всички и ако някой иска повече подробности няма проблем да ми пише на g.la@abv.bg
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: positron
Категория: Бизнес
Прочетен: 94026
Постинги: 4
Коментари: 50
Гласове: 21
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930